Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ME KAΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!

Καλοκαιρινά μοτίβα!

 Το καλοκαιράκι ήρθε  ηλιόλουστο, φωτεινό , γεμάτο καλοκαιρινά αρώματα και ξενοιασιά .Τα σχολεία κλείνουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι παραλίες γεμίζουν με φωνές ,ομπρέλες κουβαδάκια ,η κουζίνα μοσχοβολάει καρπούζι και τα βράδια μας γεμίζουν με φεγγαρόλουστες παρεείστικες στιγμές. Ήρθε ο καιρός για τις πολυπόθητες διακοπές, ώρα να γνωρίσουμε καινούργιους τόπους, να περιηγηθούμε ,να χαλαρώσουμε, ή να επισκεφτούμε τους αγαπημένους μας στα γνώριμα μέρη της καταγωγήςΕπηρεασμένη από το ευχάριστο καλοκαιράκι, η δημιουργική μου διάθεση, στολίστηκε με θαλασσινά μοτίβα, άμμο, κοχύλια και τα καρδάκια μου μύρισαν θαλασσινή αύρα  και ξενοιασιά.Καλό καλοκαίρι !

                                                                                              
 


 

12 σχόλια:

  1. καλως ηρθες στη γειτονια μας!!!!εχεις και το "χερι" και την αισθητικη να πας μπροστα και οτι χρειαστεις ..ολοι εδω θα ειμαστε...να μοιραστουμε γνωσεις,αποριες και τεχνικες!Σε φιλωωωω
    (ααα πρεπει να γραφτεις στο bloglovin γιατι θα καταργηθει το google reader...αν χρειαστεις βοηθεια στειλε μου μειλ ) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλησπέρα!!!Καλώς σέ βρίσκω!!!
    Πανέμορφες οι δημιουργίες σου!!!Ακρως καλοκαιρινές!!Θά χαρώ νά σέ δώ στό σπιτάκι μου!http://decdimisaussi.blogspot.gr/
    Καλό καλοκαίρι!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς σε βρίσκω κι εγώ Ξένια!!!Σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου και για τα καλά σου λόγια!! Καλώς όρισες στην όμορφη παρέα μας!!! Ελπίζω να τα λέμε τακτικά!! Οι δημιουργίες σου είναι πάρα πολύ όμορφες!!! Τις είδα όλες και είναι η μία καλύτερη από την άλλη!!!!
    Καλό καλοκαίρι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!!
    Χαίρομαι που βρεθήκαμε!!!
    Καλώς όρισες στη μπλογκογειτονιά μας!!!!!
    Καλό καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ήλθες στη "γειτονιά" μας και καλώς σε βρίσκω κι εγώ, στον όμορφο και φιλόξενο χώρο σου!
    Σ΄ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο που μου άφησες και για τα καλά σου λόγια. Θα είναι χαρά μου να τα λέμε!
    Οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες και προσεγμένες, μου άρεσαν πολύ! Να έχεις καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις και να περνάς όμορφα!
    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΝΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΕΑ!ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΠΗΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ MIXED MEDIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΞΗΡΕΝΟΜΕΝΟ ΠΗΛΟ ΒΑΡΥ ΕΙΤΕ ΕΛΑΦΡΥ...AIR CLAY. ΚΡΥΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ FIMO ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ TYTORIAL ME TI ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΛΟ...ΔΕΣ ΤΟ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ...ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Ξένια και καλώς ήρθες στην γειτονιά μας!!!! Πέρασα να ανταποδώσω την επίσκεψη και να θαυμάσω τα έργα σου!!!!! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα τα λέμε!!!! Καλό Καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΝΙΑ!!!!
    ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!1
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!
    ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα Ξένια, κοντοπατριώτισσα (απο το σύζυγο,που είναι Ευβοιώτης,μη σ αφήσω με την απορία,χαχαχα)
    Καλώς μας ήρθες στη γειτονιά& καλές δημιουργίες!!!...που απ ο,τι βλέπω...ενθουσιάζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα Ξένια μου σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου σχόλια στο μπλογκ μου,με συγκίνησες ειλικρινά..μου άρεσαν οι παραμυθένιες σου δημιουργίες που τις έχεις επιμεληθεί με ιδιαίτερη έμπνευση και φαντασία!!σου εύχομαι ταλοτάξιδο το μπλογκοσπιτάκι σου και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου..φυσικά θα τα λέμε μέσα απο τα μπλογκ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διακοπούλες κάνει το κορίτσι μου και είναι άφαντο??????πέρασα να δω τι κάνεις,δεν είδα ανάρτηση..έχω την αίσθηση ότι κάνεις διακοπούλες..να περνάς καλά Ξένια μου και να μας επιστρέψεις ανανεωμένη και δριμύτερη!!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας.... μου δίνετε χαρά !!!