Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013


SOSPESO TRASPARENTE

Σε αυτή μου την ανάρτηση , παρουσιάζω την προσπάθεια μου να δημιουργήσω κάτι διαφορετικό με την πολύ εντυπωσιακή τεχνική του sospeso trasparente.Η τεχνική αυτή βασίζεται στην τροποποίηση των διάφανων ( πλαστικοποιημένων ) μοτίβων σε ανάγλυφα ,τρισδιάστατα στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι
εντυπωσιακό ,ιδιαίτερο ,ζωντανό.Εφαρμόζεται σαν μεμονωμένη τεχνική ,αλλά και σε συνδυασμό με άλλες, όπως το ντεκουπάζ .Το sospeso trasparente δείχνει υπέροχο ,τόσο πάνω σε ξύλο, όσο σε γυαλί ,κερί,ύφασμα.
Οι χρήσεις του πολλές και το αποτέλεσμα πολύ εντυπωσιακό σε όλες τις περιπτώσεις.Διακοσμεί αντικείμενα γάμου, βάπτισης, δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ,σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές.

Μετατρέπεται σε εντυπωσιακό κόσμημα ανάλογα την διάθεση και την φαντασία.Οπως και να χρησιμοποιηθεί το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ξεχωριστό. 

2 σχόλια:

 1. Καλησπέρα... μάλλον καλημέρα (!) καινούρια μου φίλη,
  Σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου στο σπιτικό μου και το γλυκό σου σχόλιο. Η δουλειά σου είναι φανταστική!!!! Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αυτό το sospeso trasparente!!! Το θαυμάζω στα βιντεάκια που το βλέπω αλλά δεν το τόλμησα ακόμα. Εσύ το κατάφερες τέλεια!
  Αν αυτή είναι η πρώτη σου προσπάθεια, φαντάζομαι τι θα δούμε στο μέλλον!!!!!!
  Φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλώς σε βρήκα,Ξένια μου !!! Τί υπέροχο αποτέλεσμα !!!!
  Πρώτη μου φορά ακούω για την τεχνική του sospeso transparante
  και μου αρέσει πολύ !!!!Πάω να γίνω μέλος του blog σου
  και να δω και τις άλλες αναρτήσεις σου !! Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου στην τελευταία μου ανάρτηση !!!!
  Θα είναι χαρά μου να τα λέμε !!!!!
  Νίκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας.... μου δίνετε χαρά !!!