Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Happy Valentine Day!

 
Η γιορτή του Βαλεντίνου έφτασε και φέτος. Είναι εδώ με κατακόκκινες βιτρίνες , λαχταριστές λιχουδιές  ,να ζεστάνει τις καρδιές ,να υπενθυμίσει ,να μας βάλει ρομαντισμό , δραπέτευση από την ρουτίνα της καθημερινότητας.Η χαρά της καλλιτεχνικής δημιουργίας .....καρδιές από χαρτί, πηλό, ύφασμα, μέταλλο , ξύλο και κάθε λογής υλικό .....παίρνουν διάσταση και χρώμα σε όλες τις μορφές τέχνης. Η χαρά των απανταχού ερωτευμένων !Ξενόφερτη γιορτή και καθαρά κερδοσκοπική για κάποιους μα δεν είναι η μόνη!Κατά την γνώμη μου το περιττό κάνει την ζωή πιο πιπεράτη και ευχάριστη ...γιατί όχι λοιπόν.Επηρεασμένη από το κλίμα των ημερών έφτιαξα και εγώ τις καρδούλες μου , με ντεκουπάζ και μικτές τεχνικές .



Οι πειρασμοί για δημιουργία πολλοί και πριν παρασυρθώ σε μια καρδιομανία είπα να βάλω φρένο για φέτος. 

 Be happy and in Love!

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σου Ξένια μου, οτι το περιττό κανει τη ζωή μας πιο πιπεράτη,πόσο μάλλον οταν πρόκειται για Αγάπη!!! Οπως και να τη δέιχνουμε ,είναι ωραίο, πως να το κάνουμε!
    Μ άρεσε για άλλη μια φορά η δουλειά σου και λυπάμαι που μας την ξοδευεις με το σταγονόμετρο.
    Σου εύχομαι να μην πάψεις ποτέ νασαι ερωτευμένη με την ίδια τη ζωή!!!
    Φιλάκια πολλά

    Υ.Γ. Οταν μπαινω εδώ μέσα,με πιάνει μια συγκίνηση,σαν να πρωτοξεκινώ στον αχανή χώρο του διαδικτύου.Εχεις βλέπεις το πρώτο μου template!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου σε ευχαριστώ πολύ , εύχομαι να έχεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσε ....πάντα με διάθεση για δημιουργία να μας δίνεις την ευκαιρία να θαυμάζουμε το ταλέντο σου!

      Διαγραφή
  2. Παράξενο όμως δεν μου κάνει κλικ η γιορτή η ξενόφερτη, ο Έρωτας και η Αγάπη είναι κάτι που δεν χρειάζεται ειδική μέρα, γιορτάζει πάντα φίλη μου.Εγώ θα μείνω στα υπέροχα που έφτιαξες και ιδιαίτερα το κανδράκι μου άρεσε τρομερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ,τι πιο όμορφο να το ακούω από εσένα με τις γνώσεις και το χάρισμα της ζωγραφικής!!!στο καδράκι προσπάθησα να απομιμιθώ την οξείδωση του μετάλλου στην ξύλινη κορνίζα του.....όσο για τον Βαλεντίνο νομίζω πως είναι μια αφορμή στην ρουτίνα της καθημερινότητας για μια τσαχπινιά και ενας ύμνος στην αγάπη και τον έρωτα .....εύχομαι πάντα να παίρνεις δύναμη από την πολύ αληθινή και ομορφη σχέση που έχεις !

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετικά τα έργα σου για την γιορτή της αγάπης, Ξένια μου!!!!!!!!!!
    Αν και την Αγάπη την εκδηλώνουμε κάθε μέρα της ζωής μας... εγώ καρδούλες φτιάχνω συνέχεια...χαχαχα!!!!!
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ !συμφωνώ Love is in the air.....ο 5 χρονών γιός μου κάθε φορά που τον φιλώ,παίρνει με το χεράκι του το φιλί απο το μάγουλο και κάνει πως το αποθηκεύει στην καρδιά του,....

      Διαγραφή
  4. Υπεροχες δημιουργιες Ξενια μου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα εύχομαι πάντα να αγαπάς ότι κάνεις και να είσαι πάντα τόσο δημιουργική!

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας.... μου δίνετε χαρά !!!